23 september 2022

Werkzaamheden in de baan UPDATE

Maandag 26/9 hole 7 gesloten. Vanaf dinsdag of woensdag worden hole 5 en hole 8 tijdelijk ingekort.

(Foto: Alex van Dorp)

Check  BAANSTATUS  voor de situatie per dag.

Fase 1
Aanpassing hole 9
De vijver is aan de linkerkant over een breedte van ca 5 meter opgevuld. De bunker links achter wordt aangepast. In het najaar zullen twee of drie bomen aan de linkerkant van de green, die er niet goed bijstaan, worden weggehaald.

Aanpassing green hole 5
De “kuil” in het achterste deel van de green wordt iets opgevuld waardoor het gebied waar de pin geplaatst kan worden met een factor 2-2,5 wordt vergroot. Tijdens het werk zal de hole iets worden ingekort, maar wel qualifying blijven. Tijdens de groei van het ingezaaide gras zal op de eerste helft van de green worden gespeeld.

Fase 2
Bunkers en wit/gele tee hole 7
Bij hole 7 wordt de eerste bunker links weggehaald en de tweede bunker vergroot. De wit/gele tee wordt gerenoveerd.Maandag 26/9 worden de werkzaamheden afgerond. Dan wordt de eerste bunker weggehaald. Hole 7 is dan gesloten.

Waste area hole 4
De waste area van hole 4 wordt vervangen door drie bunkers. Er worden nu drainages aangebracht en daarna worden de bunkers met zand gevuld.

Fase 3 betreft een dam van hole 5 en de paden. In de week van 26/9 wordt begonnen aan de dam in hole 5 ter vanging van de brug. Dit duurt ongeveer twee dagen. Hole 5 wordt ingekort en alleen het tweede deel wordt gespeeld (vanaf de sloot tot de green). De route naar de tijdelijke afslag is vanaf de green van hole 4 nover de fairway van hole 8. Vanwege de veiligheid wordt ook hole 8 tijdelijk ingekort.

Verder herstel van paden
Een aantal paden zal in het najaar worden gerenoveerd. O.a. bij hole 1, 10, 13, 14 en 18. Ook het pad langs de driving range wordt vervangen.

De aangegeven data zijn geplande data, indien het werk sneller gaat zal eerder met de volgende werkzaamheden worden aangevangen. Check voor de actuele situatie de baanstatus op de website.