Gasten

Greenfee spelers zijn bij Leeuwenbergh van harte welkom. U kunt vanaf 5 dagen van tevoren reserveren via de caddiemaster of online.

Als u gereserveerd heeft, dient u zich met de gehele flight uiterlijk 30 minuten voorafgaand aan de starttijd bij de caddiemaster te melden en 10 minuten van tevoren op de start tee aanwezig te zijn; anders vervalt de reservering.

Het reserveringssysteem is standaard ingesteld op het spelen van 9 holes. Op de 2e negen holes kan gestart worden vanaf 09.30 uur. Het boeken van een introducee is mogelijk tot maximaal een 3-bal. Als u een 4-bal wilt reserveren gaat dat via de caddiemaster. Bij grote drukte mogen caddiemasters een of meer spelers aan een flight toevoegen.

LET OP: bij een ronde van 18 holes is uw starttijd op hole 10 exact 2 uur na de starttijd op hole 1. Indien u later op hole 10 arriveert, hebben startende spelers op hole 10 voorrang.

Handicapvereisten

  1. De gezamenlijke handicap per flight mag niet meer bedragen dan 108, waarbij baanpermissie gelijkgesteld wordt met handicap 54.
  2. Greenfeespelers en introducés dienen tenminste in het bezit te zijn van een handicap 54 of lager, of in bezit zijn van een baanpermissie behaald bij Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh.
  3. Baanpermissies uitgegeven bij een andere vereniging worden bij ons niet geaccepteerd.
  4. Spelers mogen van elke tee afslaan, mits deze past bij de lengte van hun afslag. Zie hiervoor de tabel in het clubhuis.
  5. Buitenlandse handicaps worden beoordeeld/geaccepteerd door de caddiemaster.

Golfprofessionals kunnen op vertoon van hun lidmaatschapkaartje van de PGA spelen tegen het introductietarief. Groepsreserveringen voor gastspelers (vanaf 3 flights) is uitsluitend mogelijk via sales.events@leeuwenbergh.nl.

De informatie voor NGF competiespelers vindt u hier.