15 maart 2020

Leeuwenbergh gesloten i.v.m. Coronavirus

Het bestuur had afgelopen vrijdag besloten om álle groepsactiviteiten t/m 31 maart 2020 af te gelasten. Vanavond werd bekend dat het kabinet heeft besloten om alle scholen, horeca en ook sportclubs met directe ingang te sluiten tot 6 april.

Ook op ons rust de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus. Het bestuur heeft daarom in afwachting van de adviezen van de NGF en NOC*NSF besloten om het hele complex per direct te sluiten totdat helder is wat er precies voor golfverenigingen geldt.

Deze maatregel geldt in ieder geval voor morgen, maandag 16 maart en overmorgen, dinsdag 17 maart. Concreet betekent dit dat alle starttijden zijn vervallen, de lessen niet doorgaan en dat de horeca en het hele clubhuis gesloten zijn. Dinsdag besluiten we wat er wel en niet mogelijk is de komende periode. De horeca en het clubhuis zullen zeker tot 6 april gesloten zijn.

We realiseren ons dat het zeer vergaande maatregelen zijn, maar dit is een zaak van nationale gezondheid. We houden u zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Volg ook de berichtgeving van de overheid en de NGF via  ngf.nl/corona