04 augustus 2019

Najaarsactie 2019 voor nieuwe leden

Golft u als greenfeespeler of introducé op onze prachtige baan? Heeft u les bij onze Golf Academy of maakt u gebruik van onze drivingrange? Overweegt u om lid te worden? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u.

Indien u dit jaar op of na 1 september 2019 lid wordt, dan betaalt u pas per 1 januari 2020 contributie. U kunt dit najaar dan nog een aantal maanden als lid golfen en Leeuwenbergh beter leren kennen. U heeft daarbij toegang tot alle faciliteiten van Leeuwenbergh en kunt deelnemen aan onze gezellige verenigingsactiviteiten, zoals clubwedstrijden en activiteiten van de Country Club.

Snelle beslissers

Indien u zich vóór 1 september 2019 aanmeldt als nieuw lid, dan ontvangt u twee vouchers van 9 holes, zodat u in augustus al kunt genieten van onze baan en faciliteiten. De vouchers zijn geldig tot eind 2019. U kunt ze na 1 september gebruiken om familie of vrienden kennis te laten maken met Leeuwenbergh.

Voorwaarde entreegeld

Voorwaarde voor deze actie is dat u het eenmalige entreegeld dit jaar betaalt. Hiervoor ontvangt u na aanmelding een factuur.

Soorten lidmaatschap/inschrijfformulier

Dit aanbod geldt zowel voor het normale lidmaatschap A en B als ook voor het Twilight lidmaatschap. en het Jeugd/Juniorlidmaatschap.

U kunt zich aanmelden via de website: https://www.leeuwenbergh.nl/tarieven/lidmaatschap/. Daar kunt u uw keuze maken voor het soort lidmaatschap. Tevens vindt u daar aanvullende informatie over het lidmaatschap en de voorwaarden. In december 2019 ontvangt u de factuur voor de contributie 2020.

NB De bedragen op de website gelden voor 2019. In november 2019 worden de nieuwe (contributie)tarieven vastgesteld.