NGF competitie 2020

NGF competitie 2020

Leeuwenbergh speelt ieder jaar met meerdere teams mee in de NGF competitie.

Hierbij informatie betreffende de NGF competitie 2020 voor bezoekende teams:

Voorspelen

Elk bezoekend team mag vooraf een oefenronde komen spelen. Het is raadzaam van te voren starttijden vast te leggen bij de caddiemaster van de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, te bereiken op telefoonnummer: 070-3954556. Dit kan vanaf 4 weken voor de datum van de te spelen oefenronde. De caddiemaster is op de hoogte wie de captain is van welk team.

In september 2015 heeft de NGF het gratis voorspelen afgeschaft. Voor alle teams biedt Leeuwenbergh, op basis van wederkerigheid, de mogelijkheid tot het voorspelen (ma – za) tegen een introductie tarief van € 35,00. Indien uw vereniging een tarief hanteert dat hoger of lager is dan € 35,00 zal datzelfde tarief gehanteerd worden (tot maximaal onze standaard greenfee).

 

De competitiedag op Leeuwenbergh

Een uur voor de wedstrijd worden de teams ontvangen met een kopje koffie of thee. We gaan er van uit dat de captains onderling afspraken maken betreffende lunch, borrel en of diner.

 

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u en de competitiespelers een plezierige en sportieve competitie toe.

Namens de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh e-mail: technischecommissie@leeuwenbergh.nl

 

P.S. In verband met de aanleg van de “Rotterdamse Baan” en aanpassingen van een aantal holes zijn er op en rond de baan bouwwerkzaamheden, tijdens de NGF Competitie dagen doen we ons best om de overlast tot een minimum te beperken.