NGF competitie 2024

NGF competitie 2024

Leeuwenbergh speelt ieder jaar met meerdere teams mee in de NGF competitie.

Competitie info bezoekende teams:

Voorspelen:

Elk bezoekend team mag vooraf een oefenronde komen spelen. Het is raadzaam van te voren starttijden vast te leggen bij de caddiemaster van de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, te bereiken op telefoonnummer: 070-3954556. Dit kan vanaf 4 weken voor de datum van de te spelen oefenronde.

De NGF heeft een aantal jaren geleden gratis voorspelen afgeschaft. 
Leeuwenbergh biedt op basis van wederkerigheid de mogelijkheid tegen introductie tarief van €47,00 voor te spelen. Ook bestaat de mogelijkheid om op basis van wederkerigheid vrij voor te spelen. Indien een club een ander (hoger) tarief hanteert, zal GC Leeuwenbergh eenzelfde tarief vragen waarbij ons normale tarief van €78,00 als maximum zal gelden. 

De contactgegevens van de captains van de Leeuwenbergh-teams zullen aan de competitie-coördinator van jouw club beschikbaar gesteld worden. Tevens is deze informatie aanwezig bij de caddiemaster van Leeuwenbergh.
 
De competitiedag op Leeuwenbergh:

Een uur voor de wedstrijd worden de teams ontvangen met een kopje koffie of thee. We gaan er van uit dat de captains onderling afspraken maken betreffende lunch, borrel en of diner.
 
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u en de competitiespelers een plezierige en sportieve competitie toe.
Namens de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh

e-mail: technischecommissie@leeuwenbergh.nl