Corona maatregelen

Corona maatregelen

Via deze webpagina houdt het bestuur u op de hoogte van de actuele stand van de maatregelen die genomen worden in verband met het coronavirus. Ook staan de belangrijkste documenten op deze webpagina.

Actuele openingstijden
Update: 25 mei 2020

Caddiemaster
Openingstijden servicedesk:
- ivm corona is de servicedesk gesloten
Telefonisch bereikbaar:
- ma t/m zo: 14:00 - 16:00 uur
Reserveren handicart
- uitsluitend via een mail aan caddiemaster
e: caddiemaster@leeuwenbergh.nl
t: 070 - 395 4556

Drivingrange
Uitsluitend beschikbaar na telefonisch reservering
- reserveren tussen 10.00 en 14.00.
t: 06-50297131

 

Overige maatregelen

Update: 24 mei 2020
Golfregels, direct ingaand, geldt m.n. voor qualifying rondes
  • de richtlijn dat er in verband met het speltempo maar 1 minuut naar de bal mocht worden gezocht, is eruit gehaald. U mag cf. de geldende regels max. 3 minuten naar uw bal zoeken. Korter mag natuurlijk , zeker als dat beter is voor het speltempo.
  • de NGF had in eerste instantie aangegeven dat een bal die in de bunker in een spoor ligt (er mag immers niet geharkt worden) op 20 cm van dat spoor mocht worden geplaatst zonder straf. Inmiddels is dat door de NGF gewijzigd in: spelen zoals de bal ligt. Of dat nu in een spoor is of niet. Deze tekst is gewijzigd in het protocol. 

Overige richtlijnen, ingangsdatum maandag 25 mei

  • Ná 15.00 uur is het toegestaan om met een vierbal te spelen
  • Tussen 14.00 en 16.00 uur is de caddiemaster telefonisch bereikbaar voor het boeken van een starttijd voor de dag zelf  of voor een starttijd de volgende dag ná 15.00 uur. Dit telt dan niet mee voor de restrictie van max. twee keer een starttijd in vijf dagen.
  • Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de e-keys voor de ballenautomaat bij de servicedesk worden opgeladen. In verband met de handhaving van de coronamaatregelen is het clubhuis (m.u.v. de shop en de toiletten) niet toegankelijk. Heeft u een vraag aan de caddiemaster dan kan dat alleen telefonisch.
  • Leden kunnen hun gasten weer introduceren. Voor de wijze van betalen zoeken we nog een oplossing.
  • Greenfeespelers worden wellicht in de volgende fase weer toegelaten.

Handicarts
Voor de handicarts is de wijze van reserveren aangepast. Ook zijn de aanwijzingen m.b.t. het schoonmaken en desinfecteren gewijzigd. Leden van Leeuwenbergh die houder zijn van een handicartpas, krijgen hierover apart bericht.


Update: 8 mei 2020

De baan gaat maandag 11 mei om 8.00 uur open. Vanaf vandaag 16.00 uur kunnen leden online boeken via E-Golf4U. Via de website of via de app.

Vanaf 11 mei 2020 gaat een nieuw protocol in werking voor álle leden. Het bestuur verzoekt u dringend om het document (zie hieronder) te lezen, voordat u naar Leeuwenbergh komt. 

Reserveren voor de driving range staat in een apart document (zie hieronder) beschreven.

Op dit moment is de baan opengesteld voor de jeugd tot en met 18 jaar.