VolvoOceanrace

Kom van zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli naar de NGF RAAK! stand op het strand van Scheveningen tijdens de Volvo Ocean Race.

Waarom Leeuwenbergh Golf Academy?

De professionals van Leeuwenbergh Golf Academy zijn er voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot (tour)professional.Op de driving range is de Leeuwenbergh Golf Academy gevestigd. In twee moderne lesstudio’s, 12 overdekte afslagplekken en in totaal 36 plekken worden volgens de laatste methode beginners en gevorderde spelers opgeleid via het 9-stappenplan van de NGF. 

Voor wie is deze cursus?
Tijdens de Volvo Ocean Race heeft u of uw kind kennis gemaakt met golf.  Kind, ouder of grootouder, iedereen is welkom. De oefenstof voor de les wordt aangepast op de doelgroep.

Wat kunt u verwachten?
3 golflessen van 50 minuten. Tijdens deze lessen leren onze professionals u de eerste beginselen van putten, chippen, swing en speelt u zelfs een hole.

Wanneer zijn de lessen?

 

Tijd

Golfprofessional

Zaterdag 30 juni – 7 en 14 juli

15.00 uur tot 15.50 uur

Pascal Lamberigts

Donderdag 5 – 12 - 19 juli

17.50 uur tot 18.40 uur

Pascal Lamberigts

Zaterdag 7 – 14 – 21 juli

12.00 uur tot 12.50 uur

Ruben Wechgelaer

Wat zijn de kosten?
Deze actie gekoppeld aan de Volvo Ocean Race en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief van € 10 p.p. per les. De les dient vooraf contact betaald te worden bij uw golfprofessional.
Wij zorgen er uiteraard voor golfballen en golfclubs. (minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers)

Hoe u zich kunt aanmelden
Aanmelden kan door via het inschrijfformulier. Kies een van de beschikbare tijden en vink het tijdstip aan. 

Uw eerste golfdag
Na uw aanmelding verwachten wij u op onze drvinge range. Uw professional zal u op het aangegeven tijdstip ontvangen. Hij zal u drie weken begeleiden en laten zien waarom wij het golfspel zo leuk vinden.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.leeuwenberghgolfacademy.nl of bel ons voor een persoonlijk gesprek +31 6 27 11 11 54 (algemeen nummer Leeuwenbergh Golf Academy).

Wij hopen u graag te verwelkomen op Leeuwenbergh!

Inschrijfformulier