Het Kerst-gemaksmenu & Afhaalmenu

Lieve leden, 


Zoals jullie weten is het voor iedereen en uiteraard ook ons restaurant een moeilijk en onrustig jaar geweest. Ook het warme Kerstdiner, de drukke Kerstwedstrijden en de gezellige Nieuwjaarsreceptie kunnen helaas niet plaatsvinden en gaan aan ons allen voorbij dit jaar. Het virus zal ons nóg langer buiten spel houden dan we gehoopt hadden. 

 

Wanneer we weer open mogen met Restaurant Leeuwenbergh weten we helaas niet, maar wat we wel weten is dat we direct met ons gastvrije team voor u klaarstaan! We kijken enorm uit naar de dag dat we weer open mogen, maar we moeten tot die tijd nog geduldig zijn met elkaar. 

 

In het kader van samen tegen corona en steun de horeca hebben we een Kerst - gemaksmenu samengesteld met onze collega's. Wij hopen u nog voor de feestdagen te zien bij u thuis aan de deur (voor bezorgen) of in Restaurant Leeuwenbergh (om het Kerstmenu af te halen). 

 

U kunt kiezen uit een 3- of 4-gangen menu welke wij met liefde en plezier voor u bereiden! Met de eenvoudige instructies zet u met minimale inspanning een fantastisch Kerstmenu op tafel voor u en uw gasten. 

 

Bekijk en bestel eenvoudig op www.hilgersomhoreca.nl 

 

Haal het menu dinsdag 23, woensdag 24 of vrijdag 25 december tussen 10.00-17.00 uur af bij Restaurant Leeuwenbergh, of laat het voor een meerprijs van € 5,- bij u thuis bezorgen door één van onze collega's! 

 

U kunt uw menu natuurlijk ook op 1e Kerstdag in huis halen om vervolgens 2e Kerstdag op te dienen.

 

Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u hulp nodig met online bestellen dan zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 070-3193340 tussen 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook zijn wij in het Restaurant aanwezig en kunnen wij u helpen met de bestelling. 


We hopen u vlak voor de feestdagen nog een keer te mogen treffen om u een fijne Kerst & Nieuwjaar te wensen.  

  

Tot slot willen we iedereen bedanken voor alle hulp en steun de afgelopen maanden, blijf gezond en wees lief voor elkaar!

  • Het Kerst-gemaksmenu & Afhaalmenu
  • Het Kerst-gemaksmenu & Afhaalmenu